Terug naar: BELGICA DE WEERD

Belgabac 300 Gram

PrintenE-mailadres
Een hoog geconcentreerd wateroplosbaar probioticumpoeder op basis van electrolyten die de interne balans verbetert door het reactiveren en versterken van de darmflora. Deze combinatie stimuleert het immuniteitsysteem en helpt bij het voorkomen van de achteruitgang van conditie bij stress-situaties.
Met levering Verzenden met POST NL voor 7,95 €
Verkoopprijs: 18,00 €
Beschrijving

Farmaceutische vorm

Poeder

Doeldieren
Postduiven
Informatie

Een hoog geconcentreerd wateroplosbaar probioticumpoeder op basis van electrolyten die de interne balans verbetert door het reactiveren en versterken van de darmflora. Deze combinatie stimuleert het immuniteitsysteem en helpt bij het voorkomen van de  achteruitgang van conditie bij stress-situaties.

Gebruik, toediening en dosering

Aangewezen om het toe te dienen na een antibiotica kuur of vaccinatie om zo het herstel te bevorderen. Gebruik: 2 maatschepjes op 2 liter water of over 1 kg voer gedurende 2 dagen. Bij stress-situaties of na een hevige coli-uitbraak de dosis verdubbelen en gedurende 5 dagen toedienen.

Bewaarcondities

Niet bewaren boven de 25°C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Tegen direct zonlicht beschermen. Alleen gebruiken bij duiven die niet bestemd zijn voor humane consumptie.Buiten het bereik van kinderen houden.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.