Terug naar: Kleine honden / Small

SMALL PUPPY CHICKEN & RICE 12KG

PrintenE-mailadres
SMALL PUPPY CHICKEN & RICE
Met levering Verzenden met POST NL voor 10,83 €
Verkoopprijs: 41,95 €
Beschrijving

 

Volledige voeding voor puppy’s, jonge honden (kleine rassen (honden. 

Europremium is een volledige en hoog kwalitatieve super premium voeding ontwikkeld voor opgroeiende pups van kleine rassen. Door het hoge aandeel calorieën en de optimale verteerbaarheid is het ook aanbevolen voor drachtige en zogende honden. Het hoofdbestanddeel is kip, dit zorgt voor een gezonde ontwikkeling van de spieren en verzekert een vlotte spijsvertering. Het hoge aandeel antioxidanten en de toevoeging van prebiotica ondersteunen de ontwikkeling van het afweersysteem bij jonge honden. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie. Dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht. De tarwevrije formule van Europremium, beantwoordt aan de behoeftes van honden die gevoelig zijn aan tarwegluten. 

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • HOGE ENERGIE

  Pups van kleine rassen hebben een sneller metabolisme, dit betekent dat ze een hogere behoefte aan energie hebben voor een optimale ontwikkeling en groei. De voeding is ook geschikt om in de energie- en eiwitbehoeften van zogende teven te voorzien.

 • OPTIMALE SPIJSVERTERING

  De ideale samenstelling met prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.

 • PERFECTE GROOTTE & VORM

  Kleinere korrels zijn gemakkelijk te kauwen door kleine honden en honden met een voorkeur voor kleine korrels.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

VOEDINGSTABEL SMALL PUPPY CR

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Small Chicken & Rice droog verstrekken. 
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Kippenvleesmeel (22,5%), rijst (22,5%), maïs, dierlijk vet, gedehydreerde dierlijke eiwitten, maïsgluten, gehydroliseerde kippenlever, gedroogde hele eieren, bietenpulp, gedehydreerde vis, gist, zout, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 20% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1,45% - Fosfor: 0,95%

TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg) / Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800 IE, vitamine E: 180 mg, E4 (koper): 13 mg, E1 (ijzer): 120 mg, E6 (zink): 100 mg, E5 (mangaan): 24 mg, E2 (jodium): 0,9 mg, E8 (selenium): 0,10mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.