Terug naar: Kleine honden / Small

SMALL ADULT DIGESTION + 1KG

PrintenE-mailadres
SMALL ADULT DIGESTION +
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

SMALL ADULT DIGESTION +

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van kleine hondenrassen (<10kg) met een gevoelige spijsvertering.

EURO•PREMIUM® Adult Small Digestion+, droge voeding, is aangeraden voor volwassen honden die een allergische reactie vertonen, zoals braken en diarree. Sommige honden vertonen maag-, vertering- en/of huidproblemen doordat ze gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Door de unieke selectie van hoogwaardige ingrediënten, zoals hert en rijst, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd. Door de toevoeging van bietenpulp en prebiotica (FOS), ondersteunt deze hondenvoeding de ontwikkeling van een gezond spijsverteringsysteem. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze volledige en hoog kwalitatieve voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen.
De ideale verhouding omega-3/omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde, glanzende vacht en een goede immuniteit.

 • VENISON & RICE

  met hert & rijst

 • PERFECTE VERTERING

  Als goed verteerbare koolhydraatbron wordt rijst gebruikt en als eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Bovendien zorgt de unieke combinatie van hoog kwalitatieve dierlijke eiwitten en prebiotische voedingsvezels, zoals FOS en MOS, voor een gezonde spijsvertering. Een optimale stofwisseling, evenwichtige darmflora en een goede stoelgang zijn het natuurlijke gevolg.

 • HYPOALLERGEEN

  Als bron van koolhydraten wordt geen tarwe, maar rijst gebruikt en als voornaamste eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Deze combinatie minimaliseert de kans op allergische reacties en is ideaal voor honden die een gevoelige spijsvertering hebben of die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • PERFECTE GROOTTE & VORM

  Kleinere korrels zijn gemakkelijk te kauwen door kleine honden en honden met een voorkeur voor kleine korrels.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

TABEL SMALL ADULT DIGESTION

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Small Digestion+ droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond.
Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst (47%), hertenvleesmeel (14%), plantaardige eiwitisolaten, dierlijk vet, gistextract (bron van manno-oligosacchariden), vismeel, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gedroogde hele eieren, lecithine, geraffineerde visolie, zout, fructo-oligosacchariden, groene thee, rozemarijn.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 27% - Ruw vet: 16% - Ruwe celstof: 2% - Ruwe as: 7% - Calcium: 1,25% - Fosfor: 0,85%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21000 IE, E671 (vitamine D): 1850 IE, vitamine E:300 mg, E4 (koper): 18 mg, E1 (ijzer): 200 mg, E6 (zink): 200 mg, E5 (mangaan): 50 mg, E2 (jodium): 2,5 mg, E8 (selenium): 0,25mg, β-caroteen: 1mg – Bevat door de EG toegestane additieven. .

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.