Terug naar: Middelgrote honden / Medium

MEDIUM PUPPY LAMB & RICE

PrintenE-mailadres
MEDIUM PUPPY LAMB & RICE
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM PUPPY LAMB & RICE

Volledige voeding voor puppy’s en jonge honden (<1 jaar) van middelgrote rassen (10-25kg volwassen gewicht).

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Lamb & Rice is een volledige en hoog kwalitatieve super premium voeding ontwikkeld voor opgroeiende pups van middelgrote rassen die gevoelig zijn aan kippenvlees of kippeneiwit. Het is specifiek ontwikkeld om te voorzien in alle voedingsbehoeften tijdens de groei. De prebiotica (FOS) ondersteunen de ontwikkeling van een gezond spijsverteringssysteem. Het hoge aandeel anti-oxidanten en de toevoeging van prebiotica ondersteunen de ontwikkeling van het afweersysteem bij jonge honden. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie, dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht.
De tarwevrije formule beantwoordt aan de behoeftes van honden die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • LAMB & RICE

  met lam & rijst

 • TARWEGLUTENVRIJ

  Omdat deze formules geen tarwe bevatten, zijn ze perfect voor honden die allergisch zijn aan tarwegluten.

 • HUID & VACHT VERZORGING

  De ideale balans omega 3 en omega 6-vetzuren, dankzij onze hoog kwalitatieve visolie, ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht.

 • OPTIMALE GROEI

  De eerste levensmaanden zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling en gezondheid van uw hond. Voldoende hoeveelheden aan vetten en eiwitten en een aangepaste calcium/fosforverhouding zorgen voor een optimale ontwikkeling van uw opgroeiende pup en verzekeren een aangename en gezonde start.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

Medium Puppy Lamb & Rice

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Lamb & Rice droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst (50%), lamsvleesmeel (16%), plantaardige eiwitten, dierlijk vet, gehydroliseerde dierlijke eiwitten, gedroogde hele eieren, bietenpulp, gedehydreerde vis, gist, zout, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 28% - Ruw vet: 17% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1,35% - Fosfor: 0,90%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800 IE, vitamine E:180 mg, E4 (koper): 13 mg, E1
(ijzer): 120 mg, E6 (zink): 100 mg, E5 (mangaan): 24 mg, E2 (jodium): 0,9 mg, E8 (selenium): 0,10mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.