Terug naar: Middelgrote honden / Medium

MEDIUM ADULT STERILIZED

PrintenE-mailadres
MEDIUM ADULT STERILIZED
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM ADULT STERILIZED

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote en grote rassen (>10kg) na castratie of sterilisatie of bij honden die dientengevolge neiging hebben tot overgewicht.

EURO•PREMIUM® Adult Medium Sterilized is een uitgebalanceerde voeding, op basis van kip, speciaal samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde honden. Sterilisatie of castratie veroorzaakt veranderingen in de hormonenspiegel van uw hond en kan, eventueel in combinatie met te weinig lichaamsbeweging, het risico op overgewicht verhogen. Daarom is het belangrijk de voeding van uw hond aan te
passen aan deze gewijzigde voedingsbehoefte. Zo kan u uw hond helpen om zijn ideale gewicht te bereiken, met behoud van de spiermassa, om uiteindelijk dit gewicht op termijn te blijven behouden. Deze voeding bevat een combinatie van vezels waaronder psyllium vezels en deze hebben naast een positief effect op de darmwerking ook een positief resultaat op het cholesterolgehalte in het bloed.
Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. Deze hoogkwalitatieve voeding wordt, bij voorkeur, niet gemengd met andere voedingen om het beoogde resultaat te bekomen.

 • CHICKEN & POTATOES

  met kip & aardappelen

 • IDEALE GEWICHT

  Deze voeding is verrijkt met L-carnitine (500mg/kg) dat zorgt voor een optimale vetverbranding. Mede door het lage vetgehalte is deze voeding uitermate geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde honden of voor honden die dientengevolge neiging hebben tot overgewicht.

 • IDEALE SPIJSVERTERING

  Het hoge aandeel aan voedingsvezels, waaronder de specifieke psyllium vezels, zorgen voor een groter verzadigingsgevoel en een trage omzetting naar suikers. Dit houdt het lichaamsgewicht onder controle. De toevoeging van prebiotica (FOS en MOS) ondersteunt de spijsvertering, garandeert een evenwichtige darmflora en betere weerstand tot gevolg.

 • OPTIMALE SPIEREN

  Het hoge gehalte L-carnitine, dat een rol speelt in het energiemetabolisme, gecombineerd met het hoge eiwitgehalte zorgt voor de opbouw en het behoud van de spiermassa zelfs bij gewichtverlies. Want soepele en sterke spieren zijn belangrijk voor een goede lichaamsbeweging.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee extracten, rozemarijn, β-caroteen en een hoger vitamine E gehalte zijn natuurlijke antioxidanten en dragen op deze manier bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

MEDIUM ADULT STERILIZED

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Medium Sterilized droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Kippenvleesmeel (23%) (een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), maïs, aardappelen (20%), geraffineerde voedingsvezels, gehydroliseerd kippeneiwit, bietenpulp, dierlijk vet, zalmmeel, gedroogde hele eieren, gist, psyllium vezels, groene thee, rozemarijn.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 9% - Ruwe celstof: 5,8% - Ruwe as: 6,1% - Calcium: 1,3% - Fosfor: 1%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21000 IE, E671 (vitamine D): 1800 IE, vitamine E: 200 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1 mg, E8 (selenium): 0,15mg, L-carnitine: 500 mg, β-caroteen: 1 mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.