Terug naar: Middelgrote honden / Medium

MEDIUM ADULT NO GRAIN

PrintenE-mailadres
MEDIUM ADULT NO GRAIN
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM ADULT NO GRAIN

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote en grote rassen (>10kg) die gevoelig zijn aan gluten.

EURO•PREMIUM® Adult Medium No Grain is een uitgebalanceerde voeding volledig vrij van granen en is daarom aanbevolen voor honden die gevoelig zijn aan gluten.
Door de specifieke samenstelling, gebaseerd op kip en aardappel, wordt de kans op eventuele reacties geminimaliseerd. De unieke selectie van natuurlijke, exclusieve grondstoffen verzekert een optimale vertering en een zeer hoge smakelijkheid. Deze voeding bevat geen gluten en is dan ook uitermate geschikt om deze gevoelige honden in optimale conditie te houden. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze volledige en hoog kwalitatieve voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. De ideale verhouding omega 3 en omega 6-vetzuren zorgt voor een gezonde, glanzende vacht en een goede immuniteit.

 • CHICKEN & POTATOES

  met kip & aardappelen

 • ZONDER GRANEN

  Deze voeding is volledig vrij van granen. Als bron van koolhydraten wordt geen tarwe, maar aardappel gebruikt en als eiwitbron wordt kippenvlees gebruikt. Deze combinatie is ideaal voor honden die een gevoelige spijsvertering hebben of die gevoelig zijn aan gluten.

 • UITSTEKENDE SMAAK

  Het hoge aandeel smakelijk kippenvlees en kippenlever maakt deze voeding onweerstaanbaar, zelfs voor moeilijke en kieskeurige eters.

 • OPTIMALE SPIJSVERTERING

  De ideale samenstelling met hoogkwalitatieve ingrediënten, prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

MEDIUM ADULT NO GRAIN

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Medium No Grain droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Aardappelen (52%), kippenvleesmeel (22,5%), dierlijk vet, gehydroliseerde kippenlever, gist, vismeel, gedroogde hele eieren, bietenpulp, natriumchloride, lecithine, fructo-oligosacchariden (FOS), Antarctische krill, groene thee, rozemarijn.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 25% - Ruw vet: 15% - Ruwe celstof: 2% - Ruwe as: 7,1% - Calcium: 1,4% - Fosfor: 0,95%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 15000 IE, E671 (vitamine D): 1500 IE, vitamine E: 150 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 120 mg, E6 (zink): 100 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,15 mg, E8 (selenium): 0,16mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.