Terug naar: Middelgrote honden / Medium

MEDIUM ADULT DERMA +

PrintenE-mailadres
MEDIUM ADULT DERMA +
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM ADULT DERMA +

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote rassen (10-25kg) met een gevoelige huid en vacht.

EURO•PREMIUM® Adult Medium Derma+ is aanbevolen voor honden met een gevoelige huid en vacht. Of honden die regelmatig last hebben van jeuk.
De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren met een optimaal niveau zink en biotine, ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Bepaalde ingrediënten kunnen maag-, vertering- en/of huidproblemen veroorzaken. Door de unieke selectie van natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op zalm en aardappel, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze hoog kwalitatieve voeding nog verrijkt met groene thee extract, rozemarijn en ß-caroteen. Dankzij de prebiotica (FOS) en de bietenpulp, ondersteunt het de goede spijsvertering en extra immuniteit.

 • SALMON & POTATOES

  met zalm & aardappelen

 • HYPOALLERGEEN

  Sommige honden kunnen een allergische reactie hebben op dierlijke eiwitten omwille van de structuur of oorsprong. In deze referentie is zalm de voornaamste eiwitbron en zijn aardappelen de voornaamste bron van koolhydraten. Geen gebruik van vlees, zuivelproducten of granen. Zo wordt het risico op eventuele allergische reacties geminimaliseerd.

 • PERFECTE HUID & VACHT

  Zalm is een vette vis, rijk aan omega 3-vetzuren. Dankzij de zalm en de toegevoegde hoogwaardige visolie, heeft deze voeding de ideale verhouding Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Die zorgen voor de ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Het perfecte niveau van zink en biotine (vitamine H) ondersteunt eveneens een glanzende vacht.

 • OPTIMALE SPIJSVERTERING

  De ideale samenstelling met hoogkwalitatieve ingrediënten, prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

MEDIUM ADULT DERMA +

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Medium Derma+ droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst, gedehydreerde zalm (14%), aardappelen (7%), plantaardige eiwitisolaten, dierlijk vet, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gistextract (bron van manno-oligosacchariden), lecithine, geraffineerde visolie, fructo-oligosacchariden
(0,1%), zout, groene thee, rozemarijn.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 25,5% - Ruw vet: 15% - Ruwe celstof: 2% - Ruwe as: 6,8% - Calcium: 1,1% - Fosfor: 0,8%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21000 IE, E671 (vitamine D): 1850 IE, vitamine E: 300 mg, vitamine H (biotine): 450μg, E4 (koper): 18 mg, E1 (ijzer): 200 mg, E6 (zink): 200 mg, E5 (mangaan): 50 mg, E2 (jodium): 2,5 mg, E8 (selenium): 0,25mg, β-caroteen: 1mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.