DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 4139 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • Thomasmog
 • Glenntek
 • HaroldWrest
 • Shawncrirm
 • RonaldAbode

SMALL SENIOR CHICKEN & RICE 1KG

PrintenE-mailadres
SMALL SENIOR CHICKEN & RICE
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

SMALL SENIOR CHICKEN & RICE

Volledige voeding voor volwassen honden van kleine rassen (<10kg) ouder dan 10 jaar.

Deze voeding is een volledige hoog kwalitatieve voeding voor oudere, kleine honden. Op de gemiddelde leeftijd van 10 jaar vertraagt het metabolisme en kan de hond beschouwd worden als senior. Deze voeding is licht verteerbaar, bevat FOS voor een optimale vertering en is verrijkt met L-Carnitine. Het bevat minder calorieën om uw hond in topconditie te houden ook al is hij niet meer zo actief. Chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn toegevoegd om de flexibiliteit van de gewrichten te ondersteunen. Hoge gehaltes aan anti-oxidanten en prebiotica, helpen om het afweersysteem bij oudere honden te behouden.
Een ideale omega-3/omega-6 vetzuren ratio wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie. Dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht.

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • UITSTEKENDE SPIJSVERTERING

  Oudere honden kunnen een gevoeliger spijsverteringsysteem hebben. Dankzij de gemakkelijk verteerbare ingrediënten zoals kip en rijst, prebiotica en bietenpulp, is deze samenstelling voor hen uitermate geschikt.

 • UITSTEKENDE SMAAK

  Oudere honden zijn vaak moeilijke eters. Deze voeding heeft een hoge smakelijkheid dankzij de extra toegevoegde kippenlever . Dit zorgt er voor dat de hond voldoende blijft eten en dat alle noodzakelijk voedingsstoffen aanwezig blijven in de oudere levensfase.

 • PERFECTE GROOTTE & VORM

  De aangepaste kleine korrels verzekeren dat kleine oudere honden met gevoelige tanden ze gemakkelijk kunnen kauwen.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

Small Senior Chicken & Rice

Gebruiksaanwijzing

Deze voeding droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op
een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Maïs, kippenvleesmeel (23%), tarwe, rijst (7%), dierlijk vet, gist, gehydroliseerde kippenlever, gedehydreerde vis, bietenpulp, gedroogde hele eieren, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%), glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 25% - Ruw vet: 10% - Ruwe celstof: 2% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1,2% - Fosfor: 0,9%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg)/ Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21000 IE, E671 (vitamine D): 1850 IE, vitamine E:180 mg, L-Carnitine: 40mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.