DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 4439 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • Thomasmog
 • Glenntek
 • HaroldWrest
 • Shawncrirm
 • RonaldAbode

SMALL PUPPY DIGESTION+ 1KG

PrintenE-mailadres
SMALL PUPPY DIGESTION+
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

SMALL PUPPY DIGESTION+

Volledige Europremium voeding voor puppies en voor jonge honden (kleine rassen (
EURO•PREMIUM® Puppy Small Digestion+ is aangeraden voor pups die een allergische reactie vertonen, zoals braken en diarree. Sommige honden vertonen maag-, vertering- en/of huidproblemen doordat ze gevoelig zijn aan bepaalde ingrediënten. Door de unieke selectie van hoogwaardige ingrediënten, zoals hert en rijst, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd.
Door de toevoeging van prebiotica (FOS) en bietenpulp ondersteunt deze droge hondenvoeding de ontwikkeling van een gezond spijsverteringsysteem. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze volledige en hoogkwalitatieve voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde, glanzende vacht en een goede immuniteit.
Door het hoge aandeel calorieën en de optimale verteerbaarheid is het ook aanbevolen voor drachtige en zogende honden.

 • VENISON & RICE

  met hert & rijst

 • PERFECTE SPIJSVERTERING

  Als goed verteerbare koolhydraatbron wordt rijst gebruikt en als eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Bovendien zorgt de unieke combinatie van hoog kwalitatieve dierlijke eiwitten en prebiotische voedingsvezels, zoals FOS en MOS, voor een gezonde spijsvertering. Een optimale stofwisseling, evenwichtige darmflora en een goede stoelgang zijn het natuurlijke gevolg.

 • HYPOALLERGEEN

  Als bron van koolhydraten wordt geen tarwe, maar rijst gebruikt en als voornaamste eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Deze combinatie minimaliseert de kans op allergische reacties en is ideaal voor honden die een gevoelige spijsvertering hebben of die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • PERFECT GROOTTE & VORM

  Kleinere korrels zijn gemakkelijk te kauwen door kleine honden en honden met een voorkeur voor kleine korrels.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

TABEL SMALL PUPPY DIGESTION

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Small Digestion+ droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst (33%), hertenvleesmeel (14%), maïsgluten, maïs, kippenvet, gist, gedehydreerde vis, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%), gist hydrolysaten (bron van manno-oligosacchariden), rozemarijn, druivenpitextract.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 20% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 7,5% - Calcium: 1,5% - Fosfor 1%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg) / Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800 IE, vitamine E:180 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg, β-caroteen: 1mg - Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.