DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 7510 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • Gessikaver
 • Bobbyembex
 • wmltus
 • Robertsopsy
 • Peterunomi

MEDIUM PUPPY DIGESTION +

PrintenE-mailadres
MEDIUM PUPPY DIGESTION +
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM PUPPY DIGESTION +

Volledige voeding voor puppy’s en jonge honden (<1jaar) van middelgrote rassen (10-25kg volwassen gewicht) met een gevoelige
spijsvertering.

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Digestion+ is aangeraden voor pups die een allergische reactie vertonen, zoals braken en diarree.
Sommige honden vertonen maag-, vertering- en/of huidproblemen doordat ze gevoelig zijn aan bepaalde ingrediënten. Door de unieke selectie van hoogwaardige ingrediënten, zoals hert en rijst, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd. Door de toevoeging van bietenpulp en prebiotica (FOS) ondersteunt deze voeding de ontwikkeling van een gezond spijsverteringsysteem.
Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze volledige en hoog kwalitatieve voeding verrijkt met groene thee extracten, rozemarijn en ß-caroteen. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde, glanzende vacht en een goede immuniteit.

 • VENISON & RICE

  met hert & rijst

 • PERFEKTE VERTERING

  Als goed verteerbare koolhydraatbron wordt rijst gebruikt en als eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Bovendien zorgt de unieke combinatie van hoog kwalitatieve dierlijke eiwitten en prebiotische voedingsvezels, zoals FOS en MOS, voor een gezonde spijsvertering. Een optimale stofwisseling, evenwichtige darmflora en een goede stoelgang zijn het natuurlijke gevolg.

 • HYPOALLERGEEN

  Alle koolhydraten zijn 100% afkomstig van rijst, geen tarwe en als enige eiwitbron wordt hertenvlees gebruikt. Deze combinatie minimaliseert de kans op allergische reacties en is ideaal voor honden die een gevoelige spijsvertering hebben of die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • OPTIMALE GROEI

  De eerste levensmaanden zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling en gezondheid van uw hond. Voldoende hoeveelheden aan vetten en eiwitten en een aangepaste calcium/fosforverhouding zorgen voor een optimale ontwikkeling van uw opgroeiende pup en verzekeren een aangename en gezonde start.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

Medium Puppy Digestion +

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Digestion+ droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats.
Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst (33%), hertenvleesmeel (14%), maïsgluten, kippenvet, maïs, gist, gedehydreerde vis, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%), gist hydrolysaten (bron van mannooligosacchariden), rozemarijn, druivenpitextract

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 28% - Ruw vet: 17% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 7% - Calcium: 1,4% - Fosfor: 1%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800IE, vitamine E:180 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg, β-caroteen: 1mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.