DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 7512 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • Gessikaver
 • Bobbyembex
 • wmltus
 • Robertsopsy
 • Peterunomi

MEDIUM PUPPY DERMA +

PrintenE-mailadres
MEDIUM PUPPY DERMA +
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM PUPPY DERMA +

Volledige voeding voor puppy’s en jonge honden (<1 jaar oud) van middelgrote rassen (10-25kg volwassen gewicht) met een gevoelige huid en vacht.

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Derma+ is aanbevolen voor puppy’s en jonge honden tot de leeftijd van 1 jaar met een gevoelige huid en vacht. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren in combinatie met een optimaal niveau zink en biotine, ondersteunen een gezonde huid en glanzende vacht. Bepaalde ingrediënten kunnen maag-, vertering- en/of huidproblemen veroorzaken. Door de unieke selectie van natuurlijk ingrediënten, gebaseerd op zalm en aardappel, wordt de kans op allergische reacties geminimaliseerd. Om de ontwikkeling van het natuurlijke afweersysteem te ondersteunen, is deze hoog kwalitatieve voeding nog verrijkt met groene thee extract, rozemarijn en ß-caroteen.
De prebiotica (FOS) en de bietenpulp ondersteunen een goede spijsvertering en extra immuniteit.

 • SALMON & POTATOES

  met zalm & aardappelen

 • HYPOALLERGEEN

  Sommige honden kunnen een allergische reactie hebben op dierlijke eiwitten omwille van de structuur of oorsprong. In deze referentie is zalm de enige eiwitbron en aardappelen zijn de enige bron van koolhydraten. Geen gebruik van vlees, zuivelproducten of granen. Zo worden eventuele allergische reacties geminimaliseerd.

 • PERFECTE HUID & VACHT

  Zalm is een vette vis, rijk aan omega 3-vetzuren. Dankzij de zalm en de toegevoegde hoogwaardige visolie, heeft deze voeding de ideale verhouding Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Die zorgen voor de ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Het perfecte niveau van zink en biotine (vitamine H) ondersteunt eveneens een glanzende vacht.

 • OPTIMALE GROEI

  De eerste levensmaanden zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling en gezondheid van uw hond. Voldoende hoeveelheden aan vetten en eiwitten en een aangepaste calcium/fosforverhouding zorgen voor een optimale ontwikkeling van uw opgroeiende pup en verzekeren een aangename en gezonde start.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee, rozemarijnextracten, en een hoger vitamine E gehalte dragen bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

Medium Puppy Derma +

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Medium Derma+ droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Rijst, gedehydreerde zalm (14,5%), maïseiwitten, dierlijk vet, aardappelen (7%), gistextract (bron van manno-oligosacchariden), gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gedroogde hele eieren, lecithine, zout, fructo-oligosacchariden (0,1%), groene thee, rozemarijn

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 28% - Ruw vet: 17% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1,15% - Fosfor: 0,8%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800IE, vitamine E:180 mg, vitamine H (biotine): 400μg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg, β-caroteen: 1mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.