DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 6045 gasten en 5 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • igTcZwLl
 • Earnest.Braun94
 • RzNbIUDsOp
 • juwmcadIAtFKL
 • kRtsJcylaGBLh

MEDIUM ADULT LIGHT

PrintenE-mailadres
MEDIUM ADULT LIGHT
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

MEDIUM ADULT LIGHT

Volledige voeding voor volwassen honden (>1jaar) van middelgrote rassen (normaal gewicht >10kg) met de neiging tot overgewicht.

EURO•PREMIUM® Adult Medium Light is ontwikkeld voor volwassen honden van middelgrote rassen met een overgewicht of die neiging hebben tot overgewicht.
In het bijzonder zijn gesteriliseerde honden of inactieve honden gevoelig voor overgewicht. Alhoewel het een ‘light’ formule is, heeft deze voeding een zeer hoge smakelijkheid. Dankzij de hoogwaardige, uitgeselecteerde ingrediënten zal uw hond van elke hap genieten. Deze “low calorie” formule is verrijkt met L-Carnitine en houdt uw hond in optimale conditie. Het bevat de prebiotica FOS (fructo-oligosacchariden) en bietenpulp voor een optimale spijsvertering. De toegevoegde hoogwaardige visolie zorgt voor een perfecte omega-3/ omega-6 verhouding. Dit ondersteunt de gewrichten, zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • GEWICHTSCONTROLE

  Deze voeding bevat minder calorieën, een verhoogd aandeel vezels en is verrijkt met L-carnitine dat zorgt voor een ideale vetverbranding. Daarom is deze voeding uitermate geschikt voor honden met overgewicht of honden die neiging hebben tot overgewicht.

 • UITSTEKENDE SMAAK

  De hoog kwalitatieve ingrediënten en het hoge aandeel kippenlever zorgen voor een goede smakelijkheid zodat uw hond van elke hap geniet. Door de specifieke samenstelling zal uw hond sneller een verzadigd gevoel krijgen.

 • OPTIMALE SPIJSVERTERING

  De ideale samenstelling met hoogkwalitatieve ingrediënten, prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.

 • UITSTEKENDE IMMUNITEIT

  Natuurlijke groene thee extracten, rozemarijn, β-caroteen en een hoger vitamine E gehalte zijn natuurlijke anti-oxidanten en dragen op deze manier bij tot een uitstekende en evenwichtige immuniteit van uw hond.

Voedingstabel

MEDIUM ADULT LIGHT

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Medium Light droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Maïs, kippenvleesmeel (16%), tarwe, rijst (15%), dierlijk vet, gist, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gedroogde hele eieren, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden (0,1%), groene thee, rozemarijn.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 20% - Ruw vet: 9% - Ruwe celstof: 3% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1% - Fosfor: 0,85%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 19000 IE, E671 (vitamine D): 1700 IE, vitamine E:180 mg, L-Carnitine: 50 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.