DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 4545 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • AlenaGaste
 • BrantHam
 • NbJqincEoCkgGs
 • nYdsESQGZwAbHa
 • rYSZmaebpfcUXidz

LARGE SENIOR CHICKEN & RICE

PrintenE-mailadres
LARGE SENIOR CHICKEN & RICE
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 7,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

LARGE SENIOR CHICKEN & RICE

Volledige voeding voor volwassen honden van grote rassen (>25kg) ouder dan 7 jaar.

EURO•PREMIUM® Senior Large Chicken & Rice is een volledige hoog kwalitatieve voeding voor oudere, grote honden. Op de gemiddelde leeftijd van 7 jaar vertraagt het metabolisme en kan de hond beschouwd worden als senior. Deze voeding is licht verteerbaar, bevat FOS voor een optimale vertering en is verrijkt met L-Carnitine. Het bevat minder calorieën om uw hond in topconditie te houden ook al is hij niet meer zo actief. Chondroïtinesulfaat en glucosamine zijn toegevoegd om de flexibiliteit van de gewrichten te ondersteunen.
Hoge gehaltes anti-oxidanten en prebiotica, helpen om het afweersysteem bij oudere honden te behouden. Een ideale omega-3/omega-6 vetzuren ratio wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie. Dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht.

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • ONDERSTEUNING VAN DE GEWRICHTEN

  Deze voeding bevat minder calorieën en vetten. L-carnitine draagt bij tot een betere vetverbranding. Beiden verminderen de kans op overgewicht waardoor er minder gewicht rust op de gewrichten. Glucosamine en chondroïtinesulfaat helpen bij oudere honden de gewrichten te onderhouden en ondersteunen.

 • OPTIMALE VERTERING

  Oudere honden kunnen een gevoeliger spijsverteringsysteem hebben. Dankzij de licht verteerbare ingrediënten zoals kip en rijst, prebiotica en bietenpulp, is deze samenstelling voor hen uitermate geschikt.

 • PERFECTE GROOTTE & VORM

  De aangepaste korrelvorm zorgt ervoor dat oudere honden met gevoelige tanden deze gemakkelijker kunnen bijten. De ideale calcium/fosfor verhouding zorgt voor de ondersteuning van sterkere tanden. Vraag zeker bij elk dierenartsbezoek een controle van de tanden.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

LARGE SENIOR CHICKEN & RICE

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Senior Large Chicken & Rice droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week. Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Maïs, kippenvleesmeel (18%), tarwe, rijst (16%), dierlijk vet, gist, gehydroliseerde kippenlever, vismeel, bietenpulp, gedroogde hele eieren, geraffineerde visolie, lecithine, fructo-oligosacchariden, glucosamine, chondroïtinesulfaat.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 23% - Ruw vet: 9% - Ruwe celstof: 3% - Ruwe as: 6,3% - Calcium: 1,1% - Fosfor: 0,85%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 19000 IE, E671 (vitamine D): 1700 IE, vitamine E:180 mg, L-Carnitine: 50 mg, E4 (koper): 15 mg, E1 (ijzer): 130 mg, E6 (zink): 125 mg, E5 (mangaan): 30 mg, E2 (jodium): 1,2 mg, E8 (selenium): 0,12mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.