DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 4552 gasten en 2 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • AlenaGaste
 • BrantHam
 • NbJqincEoCkgGs
 • nYdsESQGZwAbHa
 • rYSZmaebpfcUXidz

LARGE PUPPY CHICKEN & RICE

PrintenE-mailadres
LARGE PUPPY CHICKEN & RICE
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 7,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

LARGE PUPPY CHICKEN & RICE

Volledige voeding voor puppy’s en jonge honden (<18 maanden) van grote rassen (>25kg volwassen gewicht).

EURO•PREMIUM® Puppy Large Chicken & Rice is een volledige en hoog kwalitatieve super premium voeding ontwikkeld voor opgroeiende pups van grote rassen. Het is specifiek ontwikkeld om te voorzien in de voedingsbehoeften tijdens de groei. De ideale calcium/fosfor verhouding garandeert een gezonde ontwikkeling van het skelet.
Het hoge aandeel anti-oxidanten en de toevoeging van prebiotica ondersteunen de ontwikkeling van het afweersysteem bij jonge honden. De ideale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren wordt bereikt door toevoeging van geraffineerde visolie. Dit is noodzakelijk voor een gezonde en glanzende vacht. De tarwevrije formule beantwoordt aan de behoeftes van honden die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • STERKE BOTTEN

  De ideale calcium/fosforverhouding zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het skelet en ook van de tanden.

 • OPTIMALE SPIJSVERTERING

  De ideale samenstelling met prebiotica (FOS en MOS) en bietenpulp garandeert een optimale ondersteuning van het spijsverteringssysteem. Dit zorgt voor een betere stofwisseling en evenwichtige darmflora.

 • OPTIMALE GROEI

  Bij pups van grote rassen is de goede ontwikkeling van spieren, beenderen en gewrichten belangrijk. Daarom is het van belang om een gematigde groei na te streven. Het aangepaste aandeel hoog kwalitatieve dierlijke eiwitten verzekeren de ontwikkeling van een sterk spierstelsel en garanderen een gezonde en gematigde groei.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

LARGE PUPPY CHICKEN & RICE

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Puppy Large Chicken & Rice droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week.
Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Kippenvleesmeel (27,5%), rijst (27%), maïs, dierlijk vet, gedehydreerde vis, gedroogde hele eieren, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gist, zout, geraffineerde visolie, lecithine, fructooligosacchariden (0,1%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 26% - Ruw vet: 14% - Ruwe celstof: 2,5% - Ruwe as: 6,5% - Calcium: 1,35% - Fosfor: 0,90%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 21500 IE, E671 (vitamine D): 1800 IE, vitamine E: 180 mg, E4 (koper): 13 mg, E1 (ijzer): 120 mg, E6 (zink): 100 mg, E5 (mangaan): 24 mg, E2 (jodium): 0,9 mg, E8 (selenium): 0,10mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.