DUIVENKWEEKCENTRUM LIMBURG

WEBSHOP

Wie is online

We hebben 5997 gasten en 5 leden online

Translate

Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Login Form

Nieuwe gebruikers

 • igTcZwLl
 • Earnest.Braun94
 • RzNbIUDsOp
 • juwmcadIAtFKL
 • kRtsJcylaGBLh

LARGE ADULT CHICKEN & RICE

PrintenE-mailadres
LARGE ADULT CHICKEN & RICE
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzenden met POST NL voor 8,95 €
Verkoopprijs:
Beschrijving

LARGE ADULT CHICKEN & RICE

Volledige voeding voor volwassen honden (>18 maand) van grote rassen (25-45kg).

EURO•PREMIUM® Adult Large Chicken & Rice is een hoog verteerbare voeding, op basis van kip, voor volwassen grote honden. Deze voeding bevat fructo-oligosacchariden (FOS) en bietenpulp voor een optimale spijsvertering.
De toegevoegde hoogwaardige visolie zorgt voor een perfecte omega-3/omega-6 verhouding. Dit ondersteunt de gewrichten en zorgt voor een gezonde huid en vacht. De toevoeging van glucosamine en chondroïtinesulfaat draagt bij tot een extra ondersteuning van de gevoelige gewrichten bij grote hondenrassen. Deze voeding versterkt de natuurlijke weerstand en is samengesteld zonder tarwe om aan de noden te beantwoorden van honden die gevoelig zijn aan tarwegluten.

 • CHICKEN & RICE

  met kip & rijst

 • BESCHERMING VAN DE GEWRICHTEN

  Het ideale niveau omega 3-vetzuren en de verhoogde toevoeging van glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij tot flexibele en sterke gewrichten.

 • TARWEGLUTENVRIJ

  Omdat deze formules geen tarwe bevatten, zijn ze perfect voor honden die allergisch zijn aan tarwegluten.

 • HUID & VACHT VERZORGING

  De ideale balans omega 3 en omega 6-vetzuren, dankzij onze hoog kwalitatieve visolie, ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht.

 • STERK IMMUUNSYSTEEM

  De ideale vitaminemix (met hoog gehalte aan vitamine C en E), prebiotica (FOS, MOS en bietenpulp) en de extra toevoeging van selenium als antioxidant ondersteunen de ontwikkeling van een evenwichtig immuunsysteem en een optimale stofwisseling.

Voedingstabel

LARGE ADULT CHICKEN & RICE

Gebruiksaanwijzing

EURO•PREMIUM® Adult Large Chicken & Rice droog verstrekken.
Schakel niet plots over van een ander merk, maar verhoog beetje per beetje het aandeel van de nieuwe voeding gedurende 1 week.
Hou hierbij rekening met de voedingstabel en met de behoeftes van uw hond. Voorzie steeds vers en proper drinkwater. Bewaar op een koele en droge plaats. Om het risico op verstikkingsgevaar te vermijden, dient de zak buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaard te worden.

Ingrediënten

Kippenvleesmeel (26,5%), rijst (25%), maïs, dierlijk vet, gehydroliseerde kippenlever, bietenpulp, gedroogde hele eieren, gedehydreerde vis, gist, zout, geraffineerde visolie, lecithine, fructooligosacchariden (0,1%), glucosamine, chondroïtinesulfaat

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 25,5% - Ruw vet: 15% - Ruwe celstof: 3,5% - Ruwe as: 7% - Calcium: 1,35% - Fosfor: 0,9%

TOEVOEGINGSMIDDELEN: (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen:
E672 (vitamine A): 19000 IE, E671 (vitamine D): 1700 IE, vitamine E:170 mg, E4 (koper): 13 mg, E1 (ijzer): 120 mg, E6 (zink): 100 mg, E5 (mangaan): 24 mg, E2 (jodium): 0,9 mg, E8 (selenium): 0,1mg – Bevat door de EG toegestane additieven.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.